Followers

Saturday, 6 July 2013

Jom Masuk Ahli Shaklee

Ngee.. ngeee ngeee..

sbenarnya dah lama aku ambik supplement shaklee, cuma baru2 ni aje tergerak ati nak joint ahli..

boleh la beli dgn rege ahli lepas ni kan... horeyyyy!!
korang meh jom joint skali.. xpun pkai aje aku punya id.
dapat la rege murah ckit kn. 

Dengan rasminya 


SHAKLEE ID : 933508 (siap bold takut korang xnampak :-)
H/P : 019-9826596

yang slalu aku guna alfalfa, vit e dan omega guard.
amzar lak aku kasi meal shake dan omega guard.
bermacam2 gak la supplement yang ada under shaklee ni. korang boleh tgk kat bawah ni list produk k.



keciknyer... nampak x. kalau xnampak korang pkai kanta k. hihihi actually kat tepi gambo tu dah ada siap2 penerangan ckit pasal kegunaan produk tu.





ok ni beberapa produk/set yg fames.

Set Ibu Mengandung.

sape2 yg pregnant leh la contact nak dptkn set ni k.. jgn segan silu tau :-)


Set Kesihatan Sendi
yg ni lak sesuai kepada sesape yg ada masalah sendi.. rasa sakit2 lutut ke. korang boleh gak bagi sebagai adiah kepada mak dan ayah tuk amalkan set yg ni. sejuk perut ibu mengandung. makin syg la mak ayah korang nnt kan.

Set Kesuburan
kadang2 kite lambat dpt anak kan.. belum ada rezeki. boleh la try set kesuburan ni. usaha kan.. semua tu berserah pada allah.




Set Optima
apa yg optima tu kan.. hihihi yang ni sgt sesuai kepada sesiapa sahaja yg bz aje memanjang.. terutamanya kat kaum hawa ni la.. bekerja dan menguruskan rumah dan anak2. 24 jam bekerja.. so bdn cpt lemah dan lesu. xlarat nak layan kerenah anak2.. jgn biarkan masalah cam g2 berpanjang tau. jom sama2 amalkan supplement set yg ni.





Set untuk bulan puasa
mengandungi ESP, Meal Shake dan performance : bagus utk kekal bertenaga dlm berpuasa nanti.Meal shake sgt sesuai bg kanak2 yg nak belajar berpuasa. berperisa vanila dan mengandungi 19 mineral dan vitamin.







Kesihatan penghadaman




Kecantikan & kesihatan








banyaknyer gambo... hahhaha jenuh la korang nak tgk kan.. yg lain2 tu lain2 kali aje la aku cite. gigih lor aku nak masukkn gambonyer.