Followers

Sunday, 25 May 2014

Menyepi dari blog

ewahhh.. tajuk kemain lagi kaannn!!
lama dah tak buat apa-apa entri

ada yang menanya kemana menghilang
xceli takde pegi mane2 ponn...
cuma mood kelaut nak menulis

dengan kebizian yang melanda
dengan masalah teknikal nak transfer gambo 
ke pc... last skali terus menyepi

apa pun... ina akan update cite yang berlambak
macam-macam cite yang ada

pejam celik pejam celik dah hampir setengah taun dalam 2014
kejap aje kan... dah nak masuk bulan pose
pastu raya..

disebabkan itu kot.. kami agak bizi
rumah yang tak seberapa itu
seboleh-bolehnya menjadi
tempat yang paling best nak lepak-lepak
yang mendamaikan
yang menenangkan
tempat yang selamat tuk anak-anak bermain

banyak list projek yang masih menunggu
dengan kudrat yang tak seberapa
kayuh perlahan-lahan

ada lah sedikit perubahan
yang bakal ina update kat cni nanti

ada dua tiga ina hutang entri kan
pasal taman mini depan umah aritu
pun belum dibuat entri

tujuan ina hanya ingin berkongsi
yang baik mungkin boleh dijadikan
panduan kepada kawan-kawan semua
yang tak elok, tak cantik 
boleh dijadikan tauladan

jupe lagi dilain entri okeh