Followers

Sunday, 23 February 2014

Kisah Lama Menyepi

Al-kisahnya ina memyibukkan diri 
dengan minat baru
semangat baru, harapan baru, 
peluang yang ina tak nampak sebelum ni

tak minat pun, rasa cam alaaahhhh.... 
berapa sen la sangat
susah la nak kena cite itu ini kat orang
nak kena pergi beli dan pos bagai

tapi...... takdir tuhan, akhirnya
ina dah jatuh hati tau
siang malam tanpa jemu
misi dan visi makin jelas
di 'guide' oleh master yang hebat
Alhamdulillah.
SHAKLEE DI HATI!!

best.. best dan memang best.
kat kawan-kawan yang cam berminat je
tapi masih ragu-ragu
boleh hubungi ina 019-9826596

ina boleh add korang dalam group whatsapp ina
segala macam tips, petua, langkah-langkah
akan diberitahu sedetailnya kat korang 
asalkan anda ada kemahuan

bisness mudah, sambil main fb, wasap, wechat, ig
daripada korang belek-belek fb dan segala mcm lagi tu
tanpa dapat menjana side income
mehhhhh... cepat-cepat whatsapp ina 

tak perlu labur beriban-riban pun
hanya yuran ahli RM65 sahaja.
dah panjang lak jadinye n3 kali ni
lepas gian nak merapu kan

nak tahu lebih lanjut terus aje contact ina okeh
sedikit info kat cni side income dengan SHAKLEE