Followers

Saturday, 27 May 2017

JAMU AIR KUNYIT DAN VITAMIN SHINEDERELLA

Lama tak apdet blog..
ina bizikan sesuatu... yang ina fikir ina patut gandakan usaha
asalnya ina tak plan pun.. tapi tetiba aje
ina cari something untuk diri sendiri
dan di gerakkan hati untuk berkongsi sama dengan kawan2 ofis

dari situ lah bermulanya bisnes kecik2 ina secara online
alhamdulillah bagi ina yang sangat baru dalam bisnes ni
ina rasakan sesuatu yang sangat teruja
sentiasa ada yang bertanya... customer bertanya aje pun
dah buat ina rasa disedari kehadiran ina sebagai seller on9
alhamdulillah

allah mudahkan urusan ina ni...
masih jauh perjalanan, baru permulaan
terlalu banyak kekurangan ilmu
menuntut ilmu dengan seseorang secara tak langsung
ina jadikan dia inspirasi ina dalam senyap
cuba applikasikan setiap tip yang diberi

yang penting buat dan cuba
buang jejauh fikiran yang negatif
belum buat tapi dah fikir macam2
malu lah, nanti orang cakap apa
taknak lah buat camtu nnt org fikir apa,
susahnya nak buat...

banyakkan alasan yang dicipta diri sendiri
tolak tepi.. terus move on
memang permulaan ni agak sukar
tak salah pun mencubakan
merangkak naik secara perlahan lebih baik dari tak bergerak langsung

ina tak bisness gah pun korang.. bukan founder atau pun leader
hanya sekadar agen kecik2 JAMU AIR KUNYIT




sila-sila lah korang ke FB ina : ina norlina
ig: wnorlinawjusoh dan page ina: Jamu air kunyit dan shinderella
 
sumbangan like korang pun dah cukup mengembirakan ina.. tq uolls